O nama

ÔÇ×SPICES OF THE WORLD DOOÔÇť poseduje 20-ogodi┼ínje iskustvo u poslovanju u Horeca industriji. Bogato iskustvo, tim koji radi na ovim poslovima je stekao u presti┼żnim kompanijama van zemlje, SAD, UK… i uspe┼íno ga prenosi na celu teritoriju Srbije.Na┼í cilj je da svim potencijalnim konzumentima, kuvarima, vlasnicima ugostiteljskih objekata i drugima u Srbiji, kompletiramo bogatstvo doma─çe kuhinje, oboga─çivanjem iz ┼íiroke lepeze ukusa, mirisa, za─Źina i drugog sa raznih kontinenata: Azije, Latinske Amerike, Severne Amerike, Skandinavije…

Ako ovo ─Źitate, onda ste spremni i ┼żelite da servirate va┼íim gostima ne┼íto novo i ekskluzivno, a da to bude potpuno isto kao iz zemlje iz koje dolazi, da skratite vreme rada u kuhinji, da ne pove─çate ukupan nivo cena i radne snage, da kompletnu nabavku poru─Źite sa jednog mesta, da vam u┼ítede prilikom pripremanja budu maksimalne, i da pove─çate profit a da gost bude veoma zadovoljan i ponovo do─Ĺe.

Zvezda vodilja nam je visok kvalitet. Tra┼żimo partnere koji ┼żele da ispune sve ve─çe zahteve ve─çine gostiju na probirljivom srpskom tr┼żi┼ítu ugostiteljskih usluga.

Na┼ía u┼ża specijalnost i delatnost je:

  • Distribucija i snabdevanje HORECA grupe za─Źinima, sosevima, namirnicama biljnog i ┼żivotinjskog porekla i ostalim proizvodima, kao i snabdevanje trgova─Źkih lanaca, hipermarketa u Srbiji.
  • Zastupni┼ítvo velikih proizvo─Ĺa─Źa hrane (a ne evropskih veletrgovaca) i distribucija na prostoru ex Jugoslavije, kao ┼íto su: Suree Interfoods (Tajland), Midas (Indija), Goldmedal Products (SAD), PocoLoco (Belgija), PIDY (Belgija), Belix (Belgija),Pasquier (Francuska), Yama Products (Japan)…
  • Edukacija kuvara i ostalog prate─çeg osoblja
  • Prenos i implementacija novih i modernih tehnolo┼íkih postupaka u procesu pravljenja internacionalnih jela u restoranima, hotelima, katering slu┼żbama i drugim…
  • Organizovanje i upravljanje specifi─Źnim tematskim danima internacionalne kuhinje sa razli─Źitih destinacija
  • Modernizacija zastarelih objekata i prenos znanja iz velikih svetskih kulinarskih centara
  • Stru─Źna pomo─ç pri otvaranju novih ugostiteljskih objekata.

Naše prednosti:

Iz na┼íih skladi┼íta, koja se nalaze na teritoriji Beograda a i ┼íire, vr┼íimo distribuciju do kupca u roku od 24 sata od porud┼żbine.┬á Ukoliko odre─Ĺeni proizvod nemamo na lageru, spremni smo da ga za samo nekoliko dana nabavimo, iz bilo kog dela sveta.

Imamo redovne isporuke od vode─çih svetskih proizvo─Ĺa─Źa hrane, a svaki proizvod je legalan i ima sertifikat o zdravstvenoj ispravnosti. Na┼íi kupci u HACCP sistemu mogu da budu bez brige.

Vr┼íimo konsultativne usluge, za sve vrste kuhinja za koje imamo proizvode, i ukusom ostvarujemo do┼żivljaj kao da smo upravo u toj zemlji iz koje proizvod dolazi.

Neprestano obu─Źavamo i pratimo svetske i evropske kulinarske trendove i nove recepture u svim kuhinjama, i sara─Ĺujemo sa vrhunskim srpskim i svetskim kuvarima.

Robu isporu─Źujemo specijalizovanim vozilima za prevoz zamrznute i ostale robe.

Nudimo preko 1000 prehrambenih i neprehrambenih artikala iz 17 dr┼żava sveta.